Get Adobe Flash player

Medlem af Dansk Køle- & Varmepumpeforening

Alle medlemmer af IDA Køle- og Varmepumpe Teknologi og Dansk Køleforening er automatisk medlemmer af Dansk Køle- & Varmepumpeforening.

Du kan ikke melde dig ind direkte i Dansk Køle- & Varmepumpeforening.

IDA Køle- og Varmepumpe Teknologi

Under Ingeniørforeningen i Danmark (IDA) findes en række fagtekniske selskaber. Et af dem er IDA Køle- og Varmepumpe Teknologi (IDA KVT).

Ingeniører, som er medlem af IDA kan optages som medlem af det fagtekniske selskab IDA KVT og bliver på den måde medlem af Dansk Køle- & Varmepumpeteknologi.

Du kan læse nærmere om IDA KVT - klik her.

Du kan kontakte IDA Køle- og Varmepumpe Teknologi på telefon 33 18 97 02 eller sende en mail til Anne-Mette Bach: amb#ida.dk (erstat # med @ i mailadressen)ne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..


Dansk Køleforening

Hvis du ikke er medlem af IDA, kan du melde dig ind i Dansk Køleforening og på den måde blive medlem af Dansk Køle- & Varmepumpeforening.

Du kan læse nærmere om Dansk Køleforening - klik her.

Du kan kontakte Dansk Køleforening på telefon 29 45 26 60 eller sende en mail til sekretariatschef Eigil Nielsen: mail#dkforening.dk (udskift # med @ i mailadressen).
Eller udfyld elektronisk kontaktformular - klik her.

Du kan skrive til foreningen: Dansk Køleforening, Søren Lofts Vej 17, 8260 Viby J.

Du kan melde dig ind i Dansk Køleforening ved at udfylde den elektroniske indmeldelsesformular, som du finder på Dansk Køleforenings hjemmeside - klik her.

Både Dansk Køleforening og IDA Køle- og Varmepumpe Teknologi tilbyder betaling via Betalingsservice

Nærmere oplysninger om dette kan fås hos de respektive foreningers administration.